Instagram Yapaydan Kapatılan Hesap Nasıl Açılır ?
Ana Sayfa - Blog
  • 757 Görüntülenme

Instagram Yapaydan Kapatılan Hesap Nasıl Açılır ?

Instagram üzerinde bulunan açıklar sayesinde bir çok kullanıcı yapay yöntemleri kullanarak çok kolay bir şekilde Instagram algoritmasına uygun olmayan şikayetler ile hesapları kapatabilmektedir. En fazla kapanan şikayet biçimlerinden biri de "Yapaydan Dolayı Kapanan Hesap"lardır. Peki hesabımız kapatılınca ne yapmalıyız ? 

1)  Instagram hesabımız kapantıdıktan sonra itiraz etmek için buraya tıklayarak forma gidiniz. (Alternatif Link İçin Tıklayınız)
2) Herhangi bir ücretsiz VPN programı yardımı ile konum olarak "ABD" veya "Kanada" yı seçip bu ülkeye bağlantı kurunuz.
3) Form dilini aşağı inerek Inglizce dilinin "UK" kısmını seçin ve onaylayın.
4) Formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurun.
5) Formu doldurduktan sonra girdiğiniz mail adresinize bir adet kod gelecektir. Elinize bir adet düz beyaz kağıt alıp önce gelen kodu, daha sonra ad soyadınızı ve en sonda ise kullanıcı adınızı başında "@" işareti olmadan yazınız.
6) Doldurduğunuz kağıdı 2 elinizin ve yüzünüzün net bir şekilde göründüğü bir fotoğraf çekip, kod için gelen maile yanıt olarak ekleyip gönderiniz.

Yapılan işlemlerde VPN kullanma ve dil değiştirmekte ki amacımız Türkiye'de ki talep formlarının daha geç yanıtlanması ve kodun daha geç gönderilip işleme alınmasındandır. VPN ve dil değişikliği ile mevcut kodun gelme hızını ve sorunumuzun erken çözümü için bu adımlar önemli rol taşımaktadır. Eğer kod yine de gelmez ise 1.adımda ki form yerine buraya tıklayarak Instagram 74 formuna ulaşıp aynı işlemleri yapabilirsiniz.

Daha fazla faydalı içerik için diğer bloglarımıza göz atmayı unutmayın...

Benzer Yazılar

Elon Musk Sonunda Dediğini Yaptı! Twitter Yönetimi, Satın Alma Teklifini Kabul Etti!

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk'ın, Twitter'ı satın almak için sosyal medya şirketinin yönetim kuruluyla görüşmelere başladığı bildirildi. The New York Times'ın habe..

Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır ?

Herkese merhaba değerli okuyucular; Dijital dünyanın sürekli gelişmesi sonrası sosyal medya da bir çok iyi ve kötü özellikler ortaya çıkmaktadır. Bu özellikler günümüz de bir kı..

Instagram Yapaydan Kapatılan Hesap Nasıl Açılır ?

Instagram üzerinde bulunan açıklar sayesinde bir çok kullanıcı yapay yöntemleri kullanarak çok kolay bir şekilde Instagram algoritmasına uygun olmayan şikayetler ile hesapları kapa..

Instagram Meta Aboneliği Aktif !

Merhaba sayın internet gezginleri; Meta şirketi Facebook ve Instagram'ı bir birine bağladıktan sonra olağan üstü işler yapmaya devam ediyor. Her gün yapılan onlarca arge ve ç..

Yorumlar

disqus code
İletişime Geç