Instagram Meta Aboneliği Aktif !
Ana Sayfa - Blog
  • 373 Görüntülenme

Instagram Meta Aboneliği Aktif !

Merhaba sayın internet gezginleri;

Meta şirketi Facebook ve Instagram'ı bir birine bağladıktan sonra olağan üstü işler yapmaya devam ediyor.

Her gün yapılan onlarca arge ve çalışma ile Meta şirketi dur durak bilmiyor. Geçtiğimiz 6 aylık süreçte Elon Musk'ın satın aldığı ve bu satın alımdan sonra ortaya çıkan ücretli mavi tik aboneliği sıkça gündemde kalmıştı.   Twitter kullanıcıları yeni çıkan bu güncelleme sonrası abonelik sistemine aylık belirli bir ödeme yaptıktan sonra mavi tik yani verifed özelliğini aktif bir şekilde kullanmaya başladı. Bunun üzerine Meta şirketi aynı güncelleme üzerine Instagram çalışmalarını başlattı. Geçtiğimiz 6 aylık süreçte başlayan çalışmalar artık son noktaya gelmiş bulunmukta. İlk önce Yeni Zelanda üzerinde başlayan çalışmalar, daha sonrasın da ABD üzerinde hızlıca devam etti. 2 aylık bu çalışma sonrasında bir çok test hesabı bu özelliği kullanarak kendi hesaplarına mavi tik almayı başardı ! Geri kalan 1 aylık süreçte ise Meta platformu avrupa üzerinde çalışmalarını sürdürerek kullanımı global kullanıma açtı. Artık tüm Instagram kullanıcıları Twitter'da olduğu gibi Instagram üzerinde de verifed aboneliğini başlatabilecek !

Meta Verifed Abonelik Ücreti Ne Kadar ?
Evet, Meta Verified ücretli bir abonelik sistemidir. Şuan için açıklanan ücret web sürümü için 11.99$, mobil sürümler için ise 14.99$ olarak belirlenmiştir.

Meta Verifed Aboneliğini Nasıl Kontrol Ederim ?
Meta Verified aboneliğinizi kontrol etmek için Instagram profilinizin sağ üst köşesinde bulunan üç çizgiye tıklayarak, Meta Verifed seçeneğine ulaşabilirsiniz.

Meta Verifed İçin Bekleme Listesindesin Nedir ?
Meta şirketi abonelik sistemini global kullanıma yeni açtığı için önce ön talep toplamaktadır. Bekleme listesinde olan kullanıcılar sırasıyla abonelik sistemine geçirilecektir.

Meta Verified Ekranım Yok Ne Yapmalıyım ?
Bu ekran Türkiye'ye yeni açıldığından güncellemeye girmeme durumunda olabilirsiniz. Eğer bu özellik henüz hesabınıza tanımlanmadıysa tek yapmanız yeni bir güncellemi beklemenizdir.

Aboneliğimi Ne Zaman Başlatabilirim ?
Bekleme listesinde olan kullanıcılar, Meta şirketinden gelen açıklama göre 1 hafta içinde abıneliklerini başlatabileceklerdir.
 

Benzer Yazılar

Elon Musk Sonunda Dediğini Yaptı! Twitter Yönetimi, Satın Alma Teklifini Kabul Etti!

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk'ın, Twitter'ı satın almak için sosyal medya şirketinin yönetim kuruluyla görüşmelere başladığı bildirildi. The New York Times'ın habe..

Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır ?

Herkese merhaba değerli okuyucular; Dijital dünyanın sürekli gelişmesi sonrası sosyal medya da bir çok iyi ve kötü özellikler ortaya çıkmaktadır. Bu özellikler günümüz de bir kı..

Instagram Yapaydan Kapatılan Hesap Nasıl Açılır ?

Instagram üzerinde bulunan açıklar sayesinde bir çok kullanıcı yapay yöntemleri kullanarak çok kolay bir şekilde Instagram algoritmasına uygun olmayan şikayetler ile hesapları kapa..

Instagram Meta Aboneliği Aktif !

Merhaba sayın internet gezginleri; Meta şirketi Facebook ve Instagram'ı bir birine bağladıktan sonra olağan üstü işler yapmaya devam ediyor. Her gün yapılan onlarca arge ve ç..

Yorumlar

disqus code
İletişime Geç