WhatsApp, Grup Yöneticilerine Mesaj Silme Hakkı Veriyor
Ana Sayfa - Blog
  • 899 Görüntülenme

WhatsApp, Grup Yöneticilerine Mesaj Silme Hakkı Veriyor

WhatsApp'ta son dönemde test edilen pek çok özellik bulunduğu biliniyor. Bu özelliklerden biri gruplardaki yöneticilerin, istenmeyen mesajları herkesten silmesini mümkün kılacak.

Zaman zaman tartışmalara konu olmasına ve sık sık çıkan ücretli olacak iddialarına rağmen en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, yakın zamanda çok sayıda yeni özellik üzerinde çalışmaya başladı. Bu özelliklerin detayları da birer ikişer ortaya çıkıyor

Son olarak, WABetaInfo tarafından sohbet platformunun bazı yeni özellikleri ortaya çıkarıldı. Bu özellikler arasında grup yöneticilerine WhatsApp gruplarında daha fazla kontrol sağlayan yenilikler de yer alıyor.

Gruplardan mesaj silme yetkisi geliyor

WhatsApp'ın şu anda çok kısıtlı bir test grubuna sunmuş olduğu v2.22.17.12 betasında ortaya çıkan özellikler oldukça ilgi çekici. Yakın zamanda herkese açılması beklenen güncellemede grup yöneticileri gruptaki bir mesajı herkesten silebilecek. 

Bu özellik sayesinde diyelim ki kalabalık bir grupta yöneticilik yapıyorsanız, gruba gelen anlamsız, spam vs mesajları silebileceksiniz. Bu özellik en azından teoride daha derli toplu bir grup yapısı vaat etse de dikkatli kullanılmazsa kaosa davetiye çıkarabilir. Grup yöneticilerinin bu yetkiyi dikkatli kullanması gerekiyor. Öte yandan kullanıcılar, yöneticiler bir mesajı sildiğinde bu durumdan haberdar olacak.

WhatsApp tarafından üzerinde çalışılan bir diğer özellik ise uygulama içinde duyuruları paylaşan bir sohbet botu. Bu botun yapacağı duyurular arasında yeni özellikler duyurulması, WhatsApp deneyiminin iyileştirilmesi için yapılabilecekler, kullanım ipuçları yer alacak. Bu özelliklerin çok yakında bütün WhatsApp kullanıcılarının hizmetine açılması bekleniyor. 

Benzer Yazılar

Elon Musk Sonunda Dediğini Yaptı! Twitter Yönetimi, Satın Alma Teklifini Kabul Etti!

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk'ın, Twitter'ı satın almak için sosyal medya şirketinin yönetim kuruluyla görüşmelere başladığı bildirildi. The New York Times'ın habe..

Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır ?

Herkese merhaba değerli okuyucular; Dijital dünyanın sürekli gelişmesi sonrası sosyal medya da bir çok iyi ve kötü özellikler ortaya çıkmaktadır. Bu özellikler günümüz de bir kı..

Instagram Yapaydan Kapatılan Hesap Nasıl Açılır ?

Instagram üzerinde bulunan açıklar sayesinde bir çok kullanıcı yapay yöntemleri kullanarak çok kolay bir şekilde Instagram algoritmasına uygun olmayan şikayetler ile hesapları kapa..

Instagram Meta Aboneliği Aktif !

Merhaba sayın internet gezginleri; Meta şirketi Facebook ve Instagram'ı bir birine bağladıktan sonra olağan üstü işler yapmaya devam ediyor. Her gün yapılan onlarca arge ve ç..

Yorumlar

disqus code
İletişime Geç