Elon Musk Sonunda Dediğini Yaptı! Twitter Yönetimi, Satın Alma Teklifini Kabul Etti!

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk'ın, Twitter'ı satın almak için sosyal medya şirketinin yönetim kuruluyla görüşmelere başladığı bildirildi. The New York Times'ın habe..

Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır ?

Herkese merhaba değerli okuyucular; Dijital dünyanın sürekli gelişmesi sonrası sosyal medya da bir çok iyi ve kötü özellikler ortaya çıkmaktadır. Bu özellikler günümüz de bir kı..

Instagram Yapaydan Kapatılan Hesap Nasıl Açılır ?

Instagram üzerinde bulunan açıklar sayesinde bir çok kullanıcı yapay yöntemleri kullanarak çok kolay bir şekilde Instagram algoritmasına uygun olmayan şikayetler ile hesapları kapa..

Instagram Meta Aboneliği Aktif !

Merhaba sayın internet gezginleri; Meta şirketi Facebook ve Instagram'ı bir birine bağladıktan sonra olağan üstü işler yapmaya devam ediyor. Her gün yapılan onlarca arge ve ç..

NFT Pazarında İnanılmaz Düşüş! Balon Patladı mı?

Son çıkan raporlar, tam gelişmiş bir NFT pazarının çöküşü artık olasılık alanında olduğunu gösteriyor. Yüksek faiz oranları yatırımcıları riskli ve spekülatif bahislerden kaçınm..

Microsoft'tan İlginç İstek: Windows 11 Güncellemesini Yüklemeyin

Microsoft, özellikle NET 3.5 Framework destekli bazı uygulamaların çökmesine neden olduğu anlaşılması üzerine Windows 11 için harekete geçti. Kullanıcıları, Windows 11 güncelleştir..

WhatsApp, Grup Yöneticilerine Mesaj Silme Hakkı Veriyor

WhatsApp'ta son dönemde test edilen pek çok özellik bulunduğu biliniyor. Bu özelliklerden biri gruplardaki yöneticilerin, istenmeyen mesajları herkesten silmesini mümkün kılacak. ..

İletişime Geç